idén föds i stockholm

Vår resa

MISSADE FRUKOSTAR. LÅNGA ARBETSDAGAR. PROCESSAD SNABBMAT ELLER SKRÄPMAT TILL LUNCH.

Ibland känns det som att det inte finns tillräckligt med timmar på dygnet för bra, näringsrik mat. Det är ett problem som kommer i många former beroende på livsstil och ett som vi nästan alla kan känna igen. Trots detta är det ett problem som har kvarstått.

Alltför många av oss nedprioriterar bra mat till förmån för att hålla oss "produktiva" alldeles för ofta.

SWEAL FÅR LIV

SWEALS FÖDELSE

Sakta men säkert växte sig en idé starkare och starkare hos oss fyra entreprenörer med just dessa problem.

En idé om att bra kost inte ska behöva komma på bekostnad av effektiv tid.

En idé om att effektiva timmar inte ska behöva betala för en näringsrik kost.

En idé om att det viktigaste vi har, vår hälsa och planet, inte under några omständigheter ska behöva äventyras.

Detta blev grundstenen i det som senare utvecklades till den produkt vi idag kallar SWEAL. Det faktum att det inte verkade finnas någon produkt på marknaden som kvalificerade sig som genuint snabb och bekväm samtidigt som den innehöll allt som kropp och själ behöver för att trivas och må bra gjorde nästa steg enkelt.

Ett nytt uppdrag hade fötts.

PASSION
FRÅN TANKAR TILL VERKLIGEHET

Fyra likasinnade entreprenörer med olika bakgrund, men med samma problem att lösa, startade en resa tillsammans för att skapa den mest kompletta drickbara måltiden på marknaden. Tanken var att produkten, förutom att leverera en välsmakande komplett drickbar måltid, även skulle innehålla alla kolhydrater, protein, fibrer, fetter och 27 vitaminer och mineraler som vår kropp behöver dagligen.

För att gå från idé till verklighet vände vi oss till vetenskapen.

SWEAL SAMARBETE MED NÄRINGSVETENSKAP

Efter en lång tids sökande inleddes till slut ett samarbete med Marcus Moberg, näringsfysiolog och doktor i idrottsvetenskap med idrottsnutrition som specialinriktning samt en globalt respekterad profil inom sitt område. 

Detta blev starten på en process som efter många timmars hårt arbete ledde fram till receptet vi idag så stolt kallar SWEAL. En svenskskapad måltid av högsta kvalitet som vi med stor tillförsikt kan säga är den absolut bästa på marknaden. En måltid som innehåller alla 27 essentiella vitaminer och mineraler din kropp behöver kombinerat med kraftfulla näringsämnen från bland annat havre, ris, ärtor och linfrön.

En måltid som är redo att passa in i din livsstil och som ger din kropp tillfredsställande näring av absolut högsta kvalitet, oavsett om du letar efter en komplett måltid eller ett hälsosamt och bekvämt mellanmål.